Promoakce

S Pekárnou Kabát na Arkádách 20. - 21.09.2016

20. – 21. 9. 2016 jste měli možnost při návštěvě OC Arkády zavítat i k nám, do našeho promo stanu. Opět jsme zde pro Vás pekli čerstvé pečivo, měli jste možnost ochutnat a porovnat suroviny a mnoho dalšího. Zároveň jsme rozdávali kupónky 1+1, které jste mohli uplatnit hned na našich prodejnách na Arkádách – přímo v OC Arkády či v pojízdné prodejně, která je před OC. Děkujeme za účast a těšíme se na další promo akci.

Promo akce na Florenci 14. 9. 2016 24.10.2016

Za příjemného počasí jsme pro Vás pekli na Florenci. Čerstvé koláče, čerstvé čoko rohlíky, čerstvé kroucené rouhlíky vyndané z pece, ochutnávka surovin, možnost koupě i dalšího čerstvého sortimentu z naší pekárny, to vše bylo možné vidět na Florenci. Děkujeme za Vaši návštěvu.

Jarní pečení s Pekárnou Kabát v Dejvicích 11. - 12.05.2016

Jarní pečení pod otevřeným nebem letos proběhlo v Praze 6, v Dejvicích na Vítězném náměstí. Milým návštěvníkům promoakce jsme ukázali naši ruční výrobku, tak jak ji skutečně děláme. Mohli si vyzkoušet upéct vlastní kroucený rohlík, naplnit koláč ovocem a pak si ho čerstvě upečený odnést domů. Pro ty, co se ostýchali si něco zkusit vyrobit, jsme měli připravenou ochutnávku našich náplní s porovnáním cizích náplní.

S Pekárnou Kabát na festivalu Mezi ploty 28. 5. - 29. 5. 2016 07.06.2016

V září 2015 jsme měli možnost se účastnit s naší promoakcí festivalu Mezi ploty a byla to velmi vydařená akce. I letos jsme tedy nemohli chybět na tomto festivalu, který se konal již v květnu 2016. Čerstvé kvalitní pečivo a výborná muzika jsou skvělou kombinací pro příjemně strávený víkend. Počasí nám přálo a právě vytažené koláče z pece nám jen mizeli pod rukama. Děkujeme za přízeň a budeme se těšit na další ročník.

S Pekárnou Kabát na festivalu Mezi ploty 26. - 27. 9. 2015 26. - 27.09.2015

Jít na festival a na místě si dát kvalitní teplý koláč či rohlík? Jde to, konkrétně 26. – 27. 2015 na festivalu Mezi Ploty. Již tradičně jsme pro Vás pekli koláče, rohlíky, mandlovky, čoko rohlíky. Festivalová nálada byla skvělá, pohodové kapely a k tomu čerstvé pečivo – nejlepší kombinace pro tento víkend. Těšíme se třeba příští rok

Zářijové pečení s Pekárnou Kabát, 15. - 16. 9. 2015 15. - 16.09.2015

Již se z toho pomalu stává tradice, že na jaře a na podzim Pekárna Kabát peče na Andělu. I letošní září jsme tomu tak dodrželi a byli jsme tam. Kdo přišel, si mohl vyzkoušet vyrobit moravský koláč, čoko rohlík, kroucený rohlík, mandlovku. Koupit si právě vytažený koláč z pece, ochutnat naše suroviny a vybrané speciality. Pro malé účastníky jsme měli připravené průkazky malého pekaře. Těšíme se při další promo akci.

Pekárna Kabát na Vinohradském gurmetu, 29. - 30. 5. 2015 29. - 30.05.2015

Stejně jako min. rok i letos jsme se účastnili vydařené akce Vinohradský gurmet. Všem návštěvníkům jsme předvedli, jak vlastně děláme pekařské řemeslo a již klasicky jsme nabízeli k prodeji právě upečené výrobky. Odměnou za naši snahu nám bylo obsazení 3. místa v kategorii nejlepší prodejní stánek na Vinohradském gurmetu. Děkujeme za podporu našich zákazníků a budeme se těšit na příští ročník.

S Pekárnou Kabát opět na Andělu 06. - 07.05.2015

Vydařenou podzimní otevřenou pekárnu pod širým nebem na Andělu jsme se rozhodli zopakovat, tentokrát na jaře, kdy nám přálo počasí a ne jen jeden den poctivého pečení, ale rovnou dva. 6. – 7. 5. 2015 jste si tedy mohli zkusit vyrobit moravský koláč se všemi našimi náplněmi, zabalit čokoládu do čoko rohlíku, uplést mandlovku a položit správně kroucený rohlík na plech. Všechny čerstvě upečené výrobky jste si nejen mohli koupit, ale také další výrobky Pekárny Kabát, které pro Vás byli nachystány v prodejní části našeho stanu. Opět jsme si pro Vás připravili speciální stánek, kde jste mohli ochutnat a zakoupit celozrnnou bábovku, která šla doslova na dračku. Věříme, že se Vám tato akce líbila a budeme se těšit třeba znovu na podzim 2015 na stejném místě :-)

Pekárna Kabát na Andělu 23.10.2014

23. 10. 2015 jsme se rozhodli uspořádat pro Vás otevřenou pekárnu pod širým nebem, tentokrát na Andělu. I přes počáteční nepřízeň počasí se akce povedla a my jsme mohli ukázat všem našim zákazníkům, co nakupují na našich prodejnách na Smíchově, a nejen jim, ukázat, jak děláme naše moravské koláče, kroucené rohlíky, čoko rohlíky, mandlovky. Nechyběla samozřejmě ochutnávka surovin, kde mohli všichni poznat rozdíl mezi poctivými surovinami, ze kterých vyrábíme my a surovinami, které jsou šizeny různými náhražkami. A protože byl podzimní čas, kdy se Vánoce nezadržitelně blížily, připravili jsme si speciální stánek s ochutnávkou naší vánočky, aby si ji mohli všichni ochutnat a koupit si na Vánoce poctivou českou vánočku.

S Pekárnou Kabát na Jiřího z Poděbrad 30. - 31.05.2014

Pokud jste nás přišli navštívit v pátek a sobotu 30. – 31. 5. 2014 do naší otevřené pekárny pod širým nebem na náměstí Jiřího z Poděbrad (Praha 3), měli jste možnost zjistit, jak u nás v Pekárně Kabát každý den vyrábíme pečivo. Tedy stejně jako nedávno ve Žlutých lázních Pekárna Kabát prezentovala, v rámci akce Vinohradský gurmet, tradiční poctivé pekařské řemeslo. Opět jsme každému zájemci nabídli unikátní možnost se přímo zúčastnit výroby a naučit se pekařskému řemeslu! Samozřejmě nechyběl dětský koutek, kde si děti mohli vymalovat například koláč. Abyste se mohli sami přesvědčit o kvalitě našich surovin, připravili jsme pro vás v jedné z částí promostanu jejich ochutnávku.

Naši prezentaci se snažíme neustále vylepšovat a rozšiřovat. Proto jsme nově přidali i další speciální stánek, ve kterém měl každý návštěvník možnost ochutnat náš chléb, např. nedostižný Staročeský Kabátův pecen – ručně zadělávaný kváskový chléb.

S otevřenou pekárnou opět ve Žlutých lázních... 21.05.2014

Po úspěších otevřené pekárny pod širým nebem v roce 2013 jsme se rozhodli pokračovat i letos. Poprvé v letošním roce jste nás mohli najít 21. 5. ve Žlutých lázních v Praze 4 Podolí.

V rámci akce „S kočárkem Prahou“ Pekárna Kabát opět prezentovala tradiční poctivé pekařské řemeslo, a to v našem doslova obřím promostanu. Stejně jako v loňském roce jsme i letos přivezli naši pekárnu za vámi a pod širým nebem jsme prezentovali tradiční ruční výrobu pečiva tak, jak každý den v Pekárně Kabát probíhá. Nabídli jsme každému zájemci unikátní možnost se přímo zúčastnit výroby! Pod dohledem našich zkušených pekařských mistrů jste se mohli naučit např. vyrábět moravské koláče anebo mandlovku. Nechyběla ani naše nová pojízdná prodejna, kterou můžete aktuálně vidět každý den před nákupním centrem Arkády na Praze 4. Opět každý zájemce dostal možnost ochutnat či si koupit to nejčerstvější pečivo, jaké jen lze – tedy pečivo právě vytažené z pece.

Nezapomínáme ani na celiaky! Nově jsme se zaměřili i na bezlepkovou dietu a poprvé jsme ve Žlutých lázních prezentovali velmi zajímavé bezlepkové výrobky, které postupně zařadíme do našeho sortimentu. Např. měli návštěvníci našeho promostanu možnost ochutnat bochánky z manioku právě vytažené z pece.

Otevřená pekárna pod širým nebem… 20.09.2013

Po úspěšné dvoudenní promoakci na Budějovické v polovině září 2013 jsme se rozhodli pro její pokračování hned o týden později, tedy 20. září. Tentokrát jsme vybrali prostranství před OC Chodov na Praze 4.

V čem je náš koncept unikátní? V prostorném dvoustanu o velikosti 50m2 předvádíme našim věrným zákazníkům ale i náhodným kolemjdoucím tradiční ruční výrobu pečiva tak, jak ji v Pekárně Kabát děláme každý den. Chceme ukázat, že nejsme strojová velkovýrobna, nýbrž naopak. Každý jeden kousek pečiva je u nás vyráběn díky umění pekařských mistrů, každý jeden kousek pečiva je originál. Předvádíme divákům celý výrobní proces vybraných pekařských produktů, od zadělání těsta, přes jeho zpracování, až po upečení.

Stejně jako během předcházejících promoakcí měli i zde zájemci možnost vyzkoušet si ruční výrobu vybraných druhů pečiva. Pod vedením našich zkušených pekařek a pekařů se mohli dobrovolníci naučit dělat moravské koláče, kroucené rohlíky, čokorohlíky a mandlovky. Neumíte zaplést vánočku a chtěli byste si ji sami doma na Vánoce upéct? Pak jste mohli využít unikátní možnosti naučit se plést mandlovku, protože od pletení mandlovky je to už jen malý krůček k vánočce. Samozřejmě každého našeho pomocníka jsme odměnili čerstvě upečeným pečivem právě vytaženým z pece. A kromě ukázky výrobního procesu samozřejmě již tradičně probíhala ochutnávka výrobních surovin i možnost porovnat je s výrobními surovinami konkurence.

Unikátní promoakce Pekárny Kabát se setkává se stále větším ohlasem našich zákazníků, za což moc děkujeme! Koneckonců kde jinde máme možnost vidět poctivé české pekařské řemeslo? Kde jinde máme možnost naučit se něco z tradiční ruční pekařiny? Kde jinde máme možnost ochutnat to nejčerstvější pečivo, jaké jenom lze, tedy čerstvě upečené a vyndané z pece? V promostanu Pekárny Kabát…

S Pekárnou Kabát na Budějovické 12. - 13.09.2013

Stejně jako v loňském roce jsme se i letos rozhodli uspořádat unikátní promoakci – tedy že přivezeme na určitou lokalitu „mobilní“ pekárnu a pod širým nebem budeme po celý den ručně vyrábět pro naše zákazníky i náhodné kolemjdoucí čerstvé pečivo. Chceme vám touto cestou ukázat, že Pekárna Kabát není žádnou strojovou velkopekárnou, ale naopak. Každý jeden kousek pečiva je u nás ručně vyráběn, každý jeden kousek pečiva je originál.

Projekt otevřené pekárny jsme si letos připravili 12. a 13. září 2013 na Budějovické, mezi výstupy ze stanice metra C. V našem dvoustanu o velikosti 50m2 probíhala v první řadě ruční výroba pečiva tak, jak ji u nás v pekárně děláme každý den. Tak, jak pro vás pečivo každý den v Pekárně Kabát vyrábíme. Stejně jako v předchozích ročnících měl každý zájemce bez rozdílu věku možnost se naší výroby zúčastnit a trochu nám pomoci, aby nám ta pekařina šla lépe a radostněji od ruky. Za odměnu se zase pod dohledem našich zkušených pekařek a pekařů naučil vyrábět čtyři druhy pečiva: moravské koláče, mandlovky, kroucené rohlíky a čokorohlíky. A nejen to – každý pomocník dostal poukázku na odběr pečiva dle svého výběru.

Kromě ruční výroby pečiva měl každý návštěvník možnost zdarma ochutnat naše výrobní suroviny i suroviny konkurence a mohl se tak sám přesvědčit o kvalitě našich surovin. A v neposlední řadě jsme všem, kteří za námi na Budějovickou našli cestu, nabídli unikátní možnost. Ochutnat či si koupit to nejčerstvější pečivo, jaké jen může být, tedy pečivo čerstvě vytažené z pece. Neboť každý kousek pečiva, který jsme pro vás v promostanu vyrobili, jsme také na místě upekli a nabídli vám ho k dispozici.

Veletrh řemesel na Karlově náměstí 05. - 06.10.2012

Ve dnech 5. a 6. října 2012 se v Praze na Karlově náměstí konal další ročník Veletrhu řemesel pořádaný Magistrátem hlavního města Prahy. Cílem této akce bylo ukázat, jak se dělají tradiční řemesla, která již v naší společnosti v jednu dobu téměř zanikla díky levným dovozům z Asie a nahrazení strojovou výrobou. Pekárna Kabát tak dostala možnost ukázat, jak vyráběli pečivo naši dědové a pradědové. Na Karlovo náměstí jsme si již tradičně přivezli dva velké stany s logy Pekárny Kabát, ve kterých probíhal celodenní program. V prvním ze stanů jsme po oba dva dny nabídli návštěvníkům možnost poznat, jak vypadá tradiční ruční výroba pečiva, kterou Pekárna Kabát dělá už dlouhá léta. Náš program se zaměřil na širokou veřejnost a zejména na rodiny s dětmi. Snažili jsme se ukázat, že stále existuje poctivě prováděné řemeslo. Každý zájemce z řad veřejnosti se ale také mohl zúčastnit přímo výrobního procesu pečiva. Pod vedením našich zkušených pekařů si mohl každý vyzkoušet výrobu těsta, jeho rozdělení na jednotlivé díly, rozválení do náležitého tvaru a poté „umotání“ například tradičního krouceného rohlíku. Tím ale výrobní postup nekončil, protože následovalo to nejpříjemnější – upečení vlastnoručně vyrobeného rohlíku a jeho snězení. Ve druhém stanu nabídla Pekárna Kabát široký doprovodný program pro všechny věkové kategorie. Populární byla například soutěž v ochutnávání a poznávání výrobních surovin. Nezapomněli jsme ale ani na ty nejmenší a náš dětský koutek měl nevyčerpatelnou zásobu pastelek a omalovánek s pekařskými motivy. Každá účast v našich soutěžích byla odměněna čerstvě upečeným pekařským výrobkem.

Dny Prahy 11 na Opatově 15. - 16.09.2012

V polovině září (konkrétně 15.–16.9.) dostala Pekárna Kabát nabídku účastnit se Dnů Prahy 11 na Opatově, tedy oslavy narozenin Jižního Města pořádané městskou částí Praha 11. Naše firma se již tradičně na akci prezentovala ve dvou velkých stanech s logy Pekárny Kabát, ve kterých probíhal celodenní program. V jednom ze stanů jsme po oba dva dny nabídli návštěvníkům možnost poznat, jak vypadá tradiční ruční výroba pečiva, kterou Pekárna Kabát dělá už dlouhá léta. Náš program se zaměřil na širokou veřejnost a zejména na rodiny s dětmi. Snažili jsme se ukázat, že stále existuje poctivě prováděné řemeslo. Předváděli jsme postup ruční výroby pekařských produktů, kdy si každý zájemce jakéhokoliv věku mohl vyzkoušet například vyrobit mandlovku. Pod vedením našich zkušených pekařů se zájemci z řad veřejnosti naučili připravit těsto, rozdělit si ho na jednotlivé díly, rozválet do náležitého tvaru a poté mandlovku „umotat“. A pak již jen stačilo mandlovku strčit do pece, upéct a sníst. Ve druhém stanu jsme návštěvníkům nabídli široký doprovodný program pro všechny věkové kategorie. Např. jsme pořádali soutěže v poznávání výrobních surovin (to zejména pro ty starší) a nezapomněli jsme nabídnout ani program pro ty nejmenší v podobě omalovánek. Každá účast v našich soutěžích byla odměněna čerstvě upečeným pekařským výrobkem.

Jaro na Vltavě ve Žlutých lázních 01.05.2012

1. května 2012 se Pekárna Kabát zúčastnila akce ve Žlutých lázních v Praze s názvem „Jaro na Vltavě s Televizí Metropol“, která byla pojata jako oslava prvního roku fungování televize. Naše firma si přivezla s sebou dva stany, ve kterých probíhal celodenní program. V jednom ze stanů měli návštěvníci možnost se seznámit s tradiční ruční výrobou pečiva tak, jak ji Pekárna Kabát dělá už dlouhá léta. Náš program byl zaměřen na širokou veřejnost a zejména na rodiny s dětmi. Snažili jsme se ukázat, že stále existuje poctivě prováděné řemeslo. Předváděli jsme postup ruční výroby pekařských produktů, kdy si každý zájemce jakéhokoliv věku mohl vyzkoušet například vyrobit koláč – od vyražení tvaru, naplnění ovocem, upečení koláče až po jeho snězení. Ve druhém stanu jsme návštěvníkům nabídli široký doprovodný program pro všechny věkové kategorie. Např. jsme pořádali soutěže v poznávání výrobních surovin (to zejména pro ty starší) a nezapomněli jsme nabídnout ani program pro ty nejmenší v podobě omalovánek. Každá účast v našich soutěžích byla odměněna čerstvě upečeným pekařským výrobkem.