Náš chléb

  • Třicátník

    Chléb vyvinutý speciálně k 30. výročí Pekárny Kabát. Pečeme ho jen z kvalitních surovin. Díky 30hodinovému zrání Vám vydrží dlouho zabalený v kvalitní utěrce či jen tak položený na prkénku.

    Složení

    Pšeničná mouka semolina, žitná mouka, sůl, kmín celý i drcený, pekařský přípravek

    Výživové údaje

    Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 1040 kJ, tuky 0,9g z toho nasycené mastné kyseliny 0,2g, sacharidy 50,50g z toho cukry 1,7g, bílkoviny 8,4g, vláknina 4,18g, sůl 1,39 g
    Třicátník - chléb
  • Kabátův Cvrček

    Klasický chléb z kvasu s do křupava vypečenou kůrkou. Upečený je z kvalitní žitné a chlebové mouky doplněný o kmín.

    Složení

    Pšeničná mouka chlebová 53 %, žitná mouka 47 %, sůl, kmín, non-e stabilizátor chleba (pšeničný lepek, kyselina L-ascorbová), (podíl kvasu 530 g/1 ks syrového chleba)

    Výživové údaje

    Výživové hodnoty na 100 g: energetická hodnota 1040 kJ, energetická hodnota 247 kcal, tuky 0,9 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g, sacharidy 50,5 g z toho cukry 1,7 g, bílkoviny 8,4 g, sůl 1,39 g
  • Žitný chléb

    Kvalitní žitný chléb s kvasem. Upečený je pouze z tradičních surovin, bez chemie a palmového oleje.

    Složení

    Žitná mouka chlebová, voda, droždí, sůl, kmín, kvas (žitná mouka, voda)

    Výživové údaje

    Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 1040 kJ, energetická hodnota 248 kcal, tuky 0,8g z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g, sacharidy 52,6 g z toho cukry 1,1 g, bílkoviny 6,8 g, sůl 1,68 g
Všechen chléb

Kabátův Cvrček

Klasický chléb z kvasu s do křupava vypečenou kůrkou. Upečený je z kvalitní žitné a chlebové mouky doplněný o kmín.
Více informací >>

Kabátův Cvrček 1/2

Nechce se Vám krájet chléb? Poté pro Vás máme tuto variantu! Náš Cvrček má vláčnou texturu a dokonalou chuť.
Více informací >>

Kabátův Cvrček krájený 800g

Nechce se Vám krájet chléb? Máme pro Vás i tuto variantu! Cvrček má vláčnou texturu a dokonalou chuť.
Více informací >>

Ořechový chléb

Chléb z kvalitní mouky s pekanovými ořechy. Má dokonale křupavou kůru a vláčnou texturu.
Více informací >>

Semolinový chléb

Unikátní Semolinový chléb, který vzniká přes 48 hod - 24 hod vedený přírodní kvas, 24 hod těsto fermentace těsta, poté jde teprve do pece.
Více informací >>

Třicátník

Chléb vyvinutý speciálně k 30. výročí Pekárny Kabát. Pečeme ho jen z kvalitních surovin. Díky 30hodinovému zrání Vám vydrží dlouho zabalený v kvalitní utěrce či jen tak položený na prkénku.
Náš chléb Třicátník dostal ocenění Klasa.
Více informací >>

Žitný chléb

Kvalitní žitný chléb s kvasem. Upečený je pouze z tradičních surovin, bez chemie a palmového oleje.
Více informací >>
Jsme Pekárna Kabát a už 30 let pro vás pečeme to nejlepší pečivo.
menuchevron-down