Naše slané pečivo

  • 7zrnná bageta

    Do křupava vypečená bageta, obsahující sezam, lněné semínko, ovesné vločky, pšeničné vločky, sojovou drť, drcený ječmen, slunečnice.

    Složení

    Pšeničná mouka, vícezrnná směs (žitná mouka, sůl, slunečnice, proso, slad, regulátor kyselosti: kyselina citronová, protihrudkující látka (Uhličitany pšeničný škrob, sojová mouka, kukuřičná mouka, pšeničná bílkovina), vápenaté – získává se z přírodních nerostů. Při jeho výrobě musejí být provedeny analýzy na obsah těžkých kovů (olovo, rtuť, kadmium) stupeň škodlivosti 0), droždí, sůl, sezam, slunečnice, len, jáhly, řepkový olej, přípravek zlepšující mouku (pšeničná mouka, ječná mouka sladová, kyselina askorbová, sůl), voda (posyp: sezam, lněné semínko, ovesné vločky, pšeničné vločky, sojová drť, drcený ječmen, slunečnice)

    Výživové údaje

    energetická hodnota kJ/kcal 1460/349, tuky 9,1 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,9 g, sacharidy 54,8 g z toho cukry 2,3 g, bílkoviny 11,4 g, sůl 1,93 g
  • Celozrnná houska

    Do křupava vypečená bageta, obsahující sezam, lněné semínko, ovesné vločky, pšeničné vločky, sojová drť, drcený ječmen, slunečnice.

    Složení

    Křupavá celozrnná houska s posypem z pohanky a Nigelly, známé také jako černucha setá. Skvělá jako snídaně, svačinka i lehký oběd.

    Výživové údaje

    Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota kJ/kcal 1320/316, tuky 1g z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g, sacharidy 64,7 g z toho cukry 4,5 g, bílkoviny 10,8 g, sůl 1,64 g
  • Strouhanka

    Kvalitní strouhanka z našich rohlíků a housek je ideální na obalování řízků i zahušťování.

    Složení

    pšeničná mouka, řepkový olej, droždí, cukr, sůl, voda.

    Výživové údaje

    Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota kJ/kcal 1640/392, tuky 8,6 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,9 g, sacharidy 66,8 g z toho cukry 3,8 g, bílkoviny 11 g, sůl 2,52
Vše slané pečivo

7zrnná bageta

Houska z kvalitní celozrnné mouky, sypaná černuchou setou. Celozrnná houska je vyrobena ručně ze slaného, kynutého těsta podle starých receptur našich babiček a dědečků. Je obohacena o pohanku, která jí dává krupičkový vzhled. Na vrch je posypaná Nigellou, známou také jako černucha setá.
Více informací >>

Bramborová placka

Tradiční Kabátova bramborová placka plněná kvalitním Herkulesem.
Více informací >>

Brusinková bageta

Dokonalé spojení sladkých brusinek, křupavých dýňových semínek a lahodné mozzarelly, které prostě musíte vyzkoušet.
Více informací >>

Celozrnná houska

Křupavá celozrnná houska s posypem z pohanky a Nigelly, známé také jako černucha setá. Skvělá jako snídaně, svačinka i lehký oběd.
Více informací >>

Hamburgerová houska velká

Výborná nadýchaná houska na hamburgery, která skvěle doplní (nejen) Vaše grilování.
Více informací >>

Houska

Poctivá Kabátova houska upečená bez chemických náhražek jen z poctivých surovin.
Více informací >>

Houska sůl

Poctivá houska z kynutého těsta vyrobená podle starých receptur bez náhražek, posypaná solí.
Více informací >>

Houska mák

Kabátova poctivá houska z tradičního kynutého těsta bez náhražek s posypem máku.
Více informací >>

Pomlázka (sezónní výrobek)

Slané těsto můžete sníst či použít na vymrskání.
Více informací >>

Rohlík kroucený - mák

Skvělý křupavý rohlík vylepšený vepřovým sádlem s posypem máku.
Více informací >>

Rohlík kroucený - sůl

Skvělý křupavý rohlík vylepšený vepřovým sádlem s posypem soli.
Více informací >>

Rohlík vícezrnný

Křupavý rohlík dozlatova vypečený. Skvělý pro milovníky zdravého životního stylu.
Více informací >>

Strouhanka

Kvalitní strouhanka z našich rohlíků a housek je ideální na obalování řízků i zahušťování.
Více informací >>

Škvarková placka

Placka se škvarky, výborná jen tak samotná. Obsahuje domácí vepřové škvarky, je vyráběna z plundrového těsta bez náhražek.
Více informací >>

Veka

Nadýchaná veka: česká klasika, bez které doma obložený chlebíček nepřipravíte.
Více informací >>
Jsme Pekárna Kabát a už 30 let pro vás pečeme to nejlepší pečivo.
© 2022 Pekárna Kabát | Vyrobilo studio
Zásady ochrany osobních údajů
menuchevron-down